Accident grav surprins de camere în Timişoara. Un şofer care a intrat în viteză şi pe culoarea roşie a semaforului într-o intersecţie a lovit un autobuz. În mijlocul de transport în comun se aflau şase pasageri, printre ei şi un copil. Reflexul şoferului de autobuz care a apăsat în ultimul moment frâna a fost salvator. Nimeni nu a fost rănit. Tânărul care a provocat accidentul şi-a scos numerele de înmatriculare de la maşină şi a fugit.

Fără să atingă o clipă frâna, şoferul autoturismului intră în intersecţie în viteză pe culoarea roşie a semaforului. Acroşează un autobuz cu călători. Impactul violent este surprins de camerele de supraveghere din zonă. 

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul care a produs accidentul, a fugit cu plăcuţele de înmatriculare

Autobuzul a venit din zona Penitenciarului Timişoara, iar maşina din lateral. Aici, practic, s-a produs impactul, iar mai apoi autoturismul a ajuns pe o zonă verde. Încă există bucăţi din maşina avariată. 

Conducătorul autobuzului şi cei şase pasageri au scăpat nevătămaţi. La fel şi cei trei tineri care se aflau în maşina care a provocat accidentul.

Martorii spun că şoferul şi unul dintre apropiaţii lui au desfăcut plăcuţele de înmatriculare şi au fugit înainte să apară poliţia. 

Nicu Bitea, directorul Regiei de Transport Timişoara: Dacă ar fi fost cu un metru mai în faţă impactul ar fi fost direct cu autobuzul şi nu vreau să mă gândesc la urmările ce ar fi fost pentru pasagerii din autoturism

Pagubele de la autobuz, 40.000 de lei

Oamenii din zonă spun că pe timp de noapte străzile oraşului sunt de mai multă vreme piste pentru amatorii de viteză.

Poliţtiştii au deschis o anchetă şi spun că şoferul are 24 de ore la dispoziţie să declare accidentul.

Autobuzul lovit a fost retras din circulaţie. Pagubele se ridică la 40.000 de lei, spun reprezentanţii regiei de transport.