Soartă cruntă pentru o bătrână de 82 de ani dintr-o comună din Dâmboviţa! Un şofer a accidentat-o cu maşina, iar femeia a ajuns la spital cu răni la ambele picioare. La externare însă, familia a refuzat să aibă grijă de ea. În loc să îi acorde minimul necesar pentru o viaţă decentă, fiul bătrânei şi concubina acestuia o trimit prin spitale.

Fiul femeii şi concubina acestuia spun că nu au bani să o îngrijească în locuinţa lor. Iar condiţiile în care, pensionara trăieşte de ani întregi sunt total improprii - casa dărăpănată e un focar de infecţie.

Articolul continua dupa recomandari

Ambulanţierul a transportat-o pe bătrână la adresa din buletin, însoţit şi de viceprimarul din localitate. 

Bătrâna are o pensie de doar 1.000 de lei. Reprezenţii administraţiei locale susţin că au încercat să o ajute, însă de fiecare dată s-au lovit de concubina fiului său. Familia nu a acceptat sub nicio formă ca bătrâna să rămână acasă. Aşa că au dus-o, din nou, la spital.

Salvarea femei ar putea fi internarea la Căminul de Bătrâni de la Ulieşti. Aici ar trebui să plătească lunar 1.000 de lei, bani pe care bătrâna ar putea să o acopere din pensie. Dar este posibil ca fiul său să nu îşi dea acordul.