Simulare Bac 2018. Elevii clasei XI vor intra în focurile testelor de simulare bacalaureat 2018 începând cu 19 martie, potrivit calendarului simulărilor naționale.

Subiectele pentru Simulare Bac 2018 sunt cele prevăzute în programa pentru Examenul de bacalaureat național.

Articolul continua dupa recomandari

Subiectele sunt elaborate de către specialiștii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare, în mod similar cu modelele publicate de Ministerul Educației.

Simulare bac 2018 subiecte istorie clasa a XI

Subiectele pentru Simulare Bacalaureat 2018 istorie sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen și parcurse până la data la care are loc examinarea.

Conform calendarului la Bacalaureat 2018, anunțat de Ministerul Educației pe edu.ro, elevii clasei a XI-a vor susține simularea probelor scrise pentru examenul de Bacalaureat în perioada 19 martie - 21 martie 2018.

Rezultatele vor fi anunțate pe 30 martie.

Calendar simulare Bacalaureat clasa a XI-a:

  • 19 martie - Limba și literatura română/E)a)
  • 20 martie - Limba și literatura maternă/E)b)
  • 21 martie - proba obligatorie a profilului/E)c)

Simulare Bac 2018 Subiecte istorie clasa XI

Potrivit programei, pentru proba de istorie, elevii clasei a XI-a trebuie să pregătească următoarele capitolefără ca acestea să fie incluse în programa pentru examenul de bacalaureat național.

A. Popoare și spații istorice

  • Europa și lumea în secolul XX – Probleme de atins: Europa contemporana (unitate, diversitate, integrare); Cultura romana – cultura europeana; Romania si Europa in secolul al XX-lea

B. Oamenii, societatea și lumea ideilor

  • Economie si societate in lumea postbelica – Probleme de atins: Ocupatii si statute profesionale; Viata privata si viata publica; Economie rurala – economie urbana in Romania.
  • Știinta și societatea – Probleme de atins: Impactul tehnologiei asupra vietii cotidiene si a mediului; Noile tehnologii si timpul liber.

C. Statul si politica

  • Statele în perioada contemporană – Probleme de atins: Forme de organizare statala; Idei si regimuri politice.

 

Simulare bac 2018 subiecte istorie clasa XI

Citește și:

Simulare Bac 2018 Subiecte limba română clasa XI care nu se dau la examen

Simulare Bac 2018 Subiecte matematică clasa XI care nu se dau la examen