Articolul continua dupa recomandari

Pe masa judecatorilor au ajuns doua dosare. Ambele au in comun numele lui Sergiu Florea. Intr-unul dintre ele, o doamna, Elisabeta Duman, vrea ca el sa-i recunoasca fiul. In al doilea, Sergiu apare ca reclamant. Da in judecata o femeie si cere sa isi poata exercita autoritatea de tata. Niciunul dintre dosare nu s-a judecat insa.

“In primul , cererea a fost anulata ca netimbrata, iar in cel de-al doilea, in care are calitatea de reclamant, obiectul este exercitarea autoritatii parintesti, a fost suspendat”, a declarat purtatorul de cuvant al Judecatoriei Timisoara.

Cum ar fi putut Sergiu sa devina tata? Este intrebarea care se naste firesc. Doar ca nu a beneficiat de nicio vizita intima de cand a fost inchis in penitenciarul Arad.

Nici apropiatii lui Sergiu nu par sa stie de vreun mostenitor.

Surse din penitenciar nu exclud ca cele doua procese sa fie fictive. Detinutii folosesc des asemenea tertipuri pentru a fi scosi din penitenciare, fie si pentru cateva ore.

Condamnata pentru aceeasi crima, Carmen Bejan pare sa-l fi uitat pe Sergiu. S-a indragostit si s-a casatorit in spatele gratiilor cu un fost condamnat. A devenit Carmen Satran si a nascut anul trecut o fetita, care a murit la scurt timp dupa nastere.

Insa Carmen Bejan si fostul ei partener, Sergiu Florea, mai au de executat 16 ani din pedeapsa primita pentru omor. Sunt vizitati din cand in cand de apropiati si, in timp ce Carmen coase goblen in puscarie, Sergiu a publicat deja o carte in care isi povesteste viata.