Un eveniment, care i-a lăsat uluiți pe privitori, a avut loc la Năsăud.

După o bătaie, un tânăr agresor nu a fost mulțumit cu bătaia pe care i-a aplicat-o adversarului, ci a scos cuțitul și l-a tăiat la gât, în văzul tuturor.

Articolul continua dupa recomandari

Un tânăr de 28 de ani, din orașul Năsăud, a fost reținut pentru 24 ore de polițiști și este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la intrarea pe stadionul din orașul de pe Someș, s-a iscat o altercație spontană între un tânărul și un bărbat în vârstă de 47 de ani, ambii din Năsăud. Cei doi și-au aplicat reciproc lovituri cu pumnii și picioarele, iar la un moment dat, tânărul l-a tăiat pe adversar în zona gâtului, cu un obiect tăietor.

În urma agresiunii, bărbatul de 47 de ani a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tânărul de 28 de ani a fost depistat și dus la sediul Poliției Năsăud pentru efectuarea de cercetări.

Achetatorii au decis că în acest caz se impune reținerea tânărului pentru 24 de ore și ulterior prezentarea acestuia în fața instanței de la Judecătoria Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.