Anunț neobișnuit într-un ziar din Botoșani. Se caută absolvenți de studii universitare cu diplomă de licență în domeniul financiar-contabil, cu cel puțin 6 ani și jumătate de experiență, pentru a ocupa postul de spălătoreasă la unitatea spitalicească din Săveni.

"Concursul de va desfășura la sediul U.A.M.S după cum urmează: Proba scrisă - 13.06.2019 ora 10. Interviu - 20.06.2019 ora 10. Condiții specifice de participare la concurs: nivelul studiile: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în domeniul financiar - contabil; vechine în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: 6 ani și 6 luni", se arată în anunțul publicat în ziar.

Articolul continua dupa recomandari

Se pare, însă, că anunțul a fost o simplă greșeală a personalului de la Spitalul Județean din Botoșani. 

Anunț bizar într-un ziar din BotoșaniVezi 2 imagini în Galerie

Este o greșeală, anunțul nu a fost redactat de noi ci, probabil, de cei de la Spitalul Județean. Ei se ocupă de obicei de anunțurile de recrutare. Mi-au spus și mie colegele că au văzut acest anunț și s-au amuzat. Bine că n-au cerut studii la Oxford pentru acest post! O să vedem ce s-a întâmplat și cine a greșit o să corecteze”, a declarat Elena Ioniță, medicul coordonator al spitalului din Săveni, pentru Educație Privată.