O femeie din Vaslui n-a mai putut îndura bătăile bărbatului şi s-a apărat în cel mai cumplit mod cu putinţă. L-a ucis cu o sapă, apoi l-a abandonat în vie. Descoperirea macabră a fost făcută câteva zile mai târziu, de un vecin. Femeia a ajuns în arest.

Lucreţia Neagrea, mama femeii care şi-a ucis concubinul: "Nu era seară să nu o bată. Nu era seară. Şi dacă mai ziceam ceva, tăceţi că vă omor pe amândouă. Vă pui în căruţă şi vă duc la pădure să vă mănânce porcii." Bătăi, scandaluri, umilinţe. Asta primea femeia de la bărbatul care ar fi trebuit să-i fie alături la bine şi rău. 

Articolul continua dupa recomandari

"Joi a batut-o. Tanti, uite, mi-a spart capul, m-a umplut sângele.", povesteşte o vecină. "Acu vreo 10 zile a fost bătută măr." Bătăile, ca şi beţiile, erau la ordinea zilei în casa celor doi. 

Săptămâna trecută, femeia de 53 de ani l-a reclamat la poliţie, dar bărbatul tot nu s-a potolit. "L-a luat de acasă cu cătuşe poliţia, că le-a bătut pe ea şi pe mă-sa, şi i-a dat o amendă. Şi el când s-a întors acasă, a luat-o din nou la bătaie, că a zis că ce trebuie să mă dai la poliţie.", spun vecinii.

Cei doi stăteau în casa mamei femeii, în vârstă de 84 de ani. Săptămâna trecută, au fost tocmiţi cu ziua de un vecin să-i prăşească iarba din vie. Bărbatul s-ar fi apucat să bea, în timp ce femeia muncea. Iar acest lucru ar fi scos-o din sărite. În plus, individul ar fi sărit să o lovească din nou. 

De aici, până la crimă n-a fost decât un pas. Cadavrul bărbatului de 47 de ani a fost găsit în vie, după 3 zile, de un vecin. Acum, femeia este în arest preventiv. Cei doi nu aveau copii împreună, dar bărbatul avea o fetiţă de 8 ani, care acum a rămas orfană şi va ajunge, probabil, într-un centrul de plasament.