Şase copii din satul Miloşeşti, judeţul Ialomiţa, îngrijiţi doar de tată, au nevoie de ajutor de sărbători.

Cei şase locuiesc într-o casă care tatăl încearcă să o păstreze cât se poate de curată. Totuşi, condiţiile sunt extrem de dificile pentru copiii care au nevoie de foarte puţine lucruri pentru a simţi căldura sărbătorilor.

Articolul continua dupa recomandari

Mama celor şase copii este grav bolnavă şi suferă de afecţiuni psihice, astfel că tatăl este singurul sprijin al micuţilor.

Printre primii oameni care au sărit în ajutorul copiilor se numără şi cântăreaţa Minodora, care a fost extrem de impresionată de situaţia groaznică în care se află copiii în prag de sărbători.

Cei şase copii din Miloşeşti, Ialomiţa, sunt crescuţi doar de tatăVezi 2 imagini în Galerie

"Fiecare dintre noi avem copii, suntem părinţi. Aceşti copii sunt nevinovaţi. Este o fetiţă mică acolo care este foarte răcită. Tuşeşte rău. Am găsit-o îngrămădită în pat, tuşind. Nu au strop de medicamente. Oameni buni, sunt şase suflete de copii într-o situaţie groaznică. Mai rău de atât nu se poate", a declarat artista Minodora pentru Observator.TV.

Artista le-a dus copiilor mai multe pachete cu alimente, dulciuri şi jucării, iar reacţia micuţilor a fost pe măsură, având în vedere că nu aveau nicio speranţă să primească dulciuri, mâncare şi cadouri în acest an.

Cei care pot ajuta şase suflete în prag de sărbători, pot contacta familia Herea care locuieşte în satul Miloşeşti din judeţul Ialomiţa.