Un sportiv român în vârstă de 39 de ani din Milano, expert în kickboxing, într-un acces de furie la băutură şi-a pierdut controlul şi a început să-şi bată groaznic soţia şi copilul. Femeia a reuşit să fugă cu copilul la un moment dat, găsind refugiu la secţia de Poliţie.

Mai mulţi poliţişti au intervenit la locuinţa românului, însă bărbatul i-a atacat violent. Din cauza pregătirii sportive, a staturii şi a forţei deosebite a românului, imobilizarea sa a fost foarte dificilă, precizează autorităţile, citate de presa italiană.

Articolul continua dupa recomandari

Acces violent de furie al unui sportiv român, expert în kickboxing, la Milano  

Un român cu o pregătire de excepţie atât fizică, dar şi în artele marţiale de contact, şi-a pierdut controlul din cauza furiei, şi-a lovit copilul şi nevasta, iar poliţiştii sosiţi la locuinţa românului au avut parte de un adevărat meci de kickboxing cu românul dezlănţuit.

Autorităţile italiene, citate de ilgiornale.it, precizează că forța fizică şi pregătirea sportivă excepţională a românului de 39 de ani a complicat serios operațiunile de capturare, dar în cele din urmă agenții au reușit să-l imobilizeze.

Românul nu este la primul său episod violent domestic împotriva partenerei sale, o româncă de 30 de ani, însă femeii i-a fost frică să meargă la Poliţie.

Românul a ajuns în spatele gratiilor, acuzat de amenințări, rezistență și rănirea unui funcționar public. Aceste acuzații se adaugă la acuzația de abuz în familie.