Un român în vârstă de 22 de ani a bătut crunt un controlor din trenul Milano-Como, după ce bărbatul i-a cerut biletul la control.

Românul i-ar fi spus controlorului să plece, pentru că el nu are nevoie de bilet, însă bărbatul a insistat şi i-a spus că trebuie să coboare la prima staţie sau să cumpere un bilet, iar tânârul de 22 de ani l-a luat la bătaie.

Articolul continua dupa recomandari

Controlorul de tren, bătut crunt de românul fără bilet

Tânărul de 22 de ani, de naţionalitate română era un cunoscut al poliţiştilor, tot pentru fapte cu violenţă, informează ilgiornale.it.

Românul ar fi fost prins fără bilet de mai multe ori pe ruta Milano-Como, precizează presa italiană şi ar mai fi agresat controlorul respectiv, dar bărbatul de frică nu a depus plângere.

Însă, în urma bătăii adminstrare de tânărul fără bilet, controlorul şi-a înfrânt teama şi a depus o plângere la Poliţie.

Controlorul bătut a alertat carabinerii

După ce a fost bătut de tânărul de 22 de ani, controlorul a alertat carabinerii, care s-au urcat în tren la staţia următoare. Românul nu a coborât după atacul asupra bărbatului, aşa că a fost găsit în tren de carabinieri, care au încercat să-l aresteze.

Pentru că a opus rezistenţă, carabinerii au fost nevoiţi să-l imobilizeze.

El a fost arestat cu acuzaţiile de loviri şi alte violenţe, opunerea de rezistenţă la arest şi ameninţări la adresa carabinierilor.