Rezultate Bac 2018 Giurgiu. Edu.ro anunţă astăzi notele pentru cei aproape 1600 de candidaţi din acest judeţ care au dat examenul de Bacalaureat. Mediile sunt afişate pe 4 iulie pe www.observator.tv şi pe site-ul Ministerului Educaţiei.

Un număr de 1568 de candidaţi înscriși pentru prima sesiune primesc rezultatele la Bacalaureat 2018 în Giurgiu. Dintre aceștia, 1226 sunt din promoţia 2018, iar 342 din sesiunile anterioare. Ei au susținut probele scrise în perioada 25 - 28 iunie, la cele 18 de licee şi colegii naţionale din judeţ.

Articolul continua dupa recomandari

Rezultate Bac 2018 în Giurgiu pe Edu.ro

Conform edu.ro, rezultatele la Bac 2018 în Giurgiu sunt publicate AICI.

Rezultate Bac 2018 în Giurgiu sunt anunţate pe 4 iulie, până în ora 12.00. În acelaşi timp, sunt afişate şi la avizierele celor 18 de licee şi colegii naţionale din judeţ unde candidaţii au susţinut examenul.

Notele obținute de elevi la Bac 2018 sunt pentru următoarele probele scrise:

- proba scrisă la română din 25 iunie

- proba scrisă la limba maternă, din 26 iunie

- proba obligatorie a profilului, din 27 iunie: matematică pentru profil real şi istorie pentru profil umanist

- proba la alegere a profilului: anatomie, biologie, geografie, fizică, chimie, informatică, economie, logică, psihologie.

De asemenea, elevii din Giurgiu primesc şi o medie generală la probele susţinute. Pentru a promova, elevii trebuie să obțină cel puţin nota 5 la fiecare probă scrisă, iar media generală să fioe cel puţin 6.

Candidaţii care au promovat Bacalaureatul vor primi calificativul REUŞIT, iar cei care nu l-au trecut vor fi declaraţi RESPINŞI.

Candidaţii înscrişi în Giurgiu care aşteaptă rezultatele la Bac 2018Vezi 2 imagini în Galerie

Contestaţii după rezultate la Bacalaureat 2018 în Giurgiu

Potrivit Ministerului Educaţiei, candidaţii din Giurgiu care au picat examenul în urma afişării primelor rezultate la Bac 2018, mai au o şansă, la contestaţii. La fel şi elevii care au trecut examenul, dar sunt nemulţumiţi de notele obţinute.

Contestaţiile la Bacalaureat 2018 trebuie înaintate de candidaţii din judeţ în ziua în care au fost publicate rezultatele, adică pe 4 iulie, între orele 12.00 - 16.00.

Cererile sunt depuse la liceele unde fiecare elev a susţinut probele scrise de la Bac 2018.

Rezultate la Bac 2018 în Giurgiu pe licee

Cele 18 licee şi colegii naţionale din Giurgiu unde s-au susţinut probele la prima sesiune de Bacalaureat se află în 7 localităţi ale judeţului. Iată lista centrelor de examen:

COLEGIUL NAȚIONAL "ION MAIORESCU" GIURGIU

COLEGIUL TEHNIC ”VICEAMIRAL IOAN BALANESCU” GIURGIU

LICEUL ”UDRISTE NASTUREL” HOTARELE

LICEUL TEHNOLOGIC ”DIMITRIE BOLINTINEANU” BOLINTIN VALE

LICEUL TEHNOLOGIC ”ION BARBU” GIURGIU

LICEUL TEHNOLOGIC ”MIHAI VITEAZUL” CĂLUGĂRENI

LICEUL TEHNOLOGIC ”MIRON NICOLESCU” GIURGIU

LICEUL TEHNOLOGIC ”TIU DUMITRESCU” MIHĂILEȘTI

LICEUL TEHNOLOGIC GIURGIU

LICEUL TEHNOLOGIC NR.1 COMANA

LICEUL TEHNOLOGIC NR.1 PRUNDU

LICEUL TEORETIC ”NICOLAE CARTOJAN” GIURGIU

LICEUL TEORETIC ”TUDOR VIANU” GIURGIU

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”MIHAI EMINESCU” GIURGIU

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.10 GIURGIU

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.5 GIURGIU

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.7 GIURGIU

SEMINARUL TEOLOGIC "TEOCTIST PATRIARHUL"

Rezultate finale la Bacalaureat 2018 în Giurgiu

Cei care au depus contestaţii vor avea de aşteptat soluţionarea cererilor. Conform calendarului la Bacalareat, lucrările lor sunt recorectate în perioada 5 - 8 iulie. Ei vor primi rezultatele finale la Bac 2018 în ziua de 9 iulie, foarte probabil, în jurul orelor 11.30 - 12.00.

Potrivit rezultatelor la Bacalaureat 2017 în Giurgiu, anul trecut, rata de promovabilitate a fost astfel de 50.76% în acest județ. Niciun candidat din județul Giurgiu nu a luat examenul de Bacalaureat de anul trecut cu media 10.