Semimaratonul şi crosul din cadrul evenimentului Băneasa Forest Run vor avea loc duminică dimineaţă, în Bucureşti, peste 700 de oameni urmând să alerge pe cele două trasee de 21 de kilometri şi, respectiv 11 kilometri. Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, începând de dimineaţă şi până la ora prânzului traficul rutier va fi restricţionat între Aleea Privighetorilor şi Aleea Padina.

Băneasa Forest Run este un eveniment dedicat amatorilor de sport ce va avea loc pe potecile din Pădurea Băneasa, cei peste 700 de participanţi înscrişi urmând să alerge pe unul dintre cele două trasee: crosul de 11 kilometri şi semimratonul de 21 de kilometri.

Articolul continua dupa recomandari

Alergătorii au putut dona o sumă de bani la înscrierea la eveniment pentru a sprijini activitatea MagiCAMP, dar donaţiile se vor putea face şi la faţa locului, atât de participanţi, cât şi de susţinători, în ziua evenimentului, inclusiv prin formularul 2 la sută.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, traficul rutier va fi restricţionat între orele 7.00 şi 13.30, pe tronsonul de drum cuprins între Aleea Privighetorilor şi Aleea Padina.