O poiană din Braşov s-a transformat în aceste zile într-un camping uriaş. Nu mai puţin de 600 de corturi stau întinse la poalele muntelui Măgura Codlei.

Oaspeţii sunt iubitori de drumeții și trasee pitorești, iar depresiunile braşovene sunt numai bune pentru aşa ceva. Organizatorii le-au pregătit o mulţime de surpize - de la excursii în Țăra Bârsei până la aventuri pe trasee care duc în inima munţilor şi chiar activităţi culturale specifice meleagurilor.

Articolul continua dupa recomandari

Pentru turişti se organizează şi un concurs de fotografie pe lacurile de la Dumbrăvița, iar la final un juriu va desemna câştigătorii. În cele 5 zile de aventură vor avea loc 35 de excursii în fiecare zi, în care doritorii vor putea experimenta inclusiv raftingul şi parapanta.

Nu e o tabără militară, deşi turiştii sunt o mică armată. Peste 1500 de oameni veniți din Olanda, Germania, Ungaria, dar și România şi-au amplasat cele peste 600 de corturi pe platoul de la poalele muntelui Măgura. Au debarcat la Codlea cu un scop clar: să-şi încarce bateriile.