Soțul Dianei Tăicuţu, directoarea Liceului de Arte din Focşani surprinsă în ipostaze intime cu un elev de 18 ani, face dezvăluiri incredibile pentru Observator.

Bărbatul crede că Ovidiu, elevul care apare în imagini alături de soția lui, este o victimă și spune că soția sa i-a mărturisit că se simte ca o mamă pentru acesta, mai ales că adolescentul avea o situație familială dificilă.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 2 imagini în Galerie

"Nu știu ce să mai comentez la aceste întâmplări. Îmi pare rău și pentru ... Ovidiu cred că a căzut o victimă în această sitație, pentru că e un copil până la urmă, un adolescent în formare. Ea, cadrul didactic, un lider, un director, un formator de opinie nu ar face așa ceva niciodată. Să seducă, are viața atâtor elevi pe mână", spune Stelian Tăicuțu, soțul Dianei Tăicuţu, fosta directoare a Liceului de Arte din Focşani.

Întrebat ce relație avea cu Ovidiu, elevul care apare în ipostaze intime alături de soția lui, bărbatul mărtutisește că-i lega o amiciție.

"Cu Ovidiu era o strict amiciție, o legătură elev - profesor. A fost în casa noastră acum aproximativ doi ani de zile. El are o situație neclară, dificilă, în familie și am înțeles aspectul acesta. Am avut încredere în soție. Am zis "ok, îl ajutăm". Ea mi-a spus că este ca o mamă pentru el", a mai spus bărbatul.