Un echipaj al Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Nationale si Europene, a fost implicat într-un accident rutier, după ce un şofer de 24 de ani s-a apucat să depăşească prin stânga maşina de Poliţie, deşi autospeciala începuse deja virajul la stânga.

Accidentul s-a produs la intersectia DE 581 cu Drumul Judetean 244A, iar unul dintre poliţişti a mers la spital pentru investigaţii medicale, deoarece prezenta dureri de cap.

Articolul continua dupa recomandari

 Poliţist rutier la spital, după ce un şofer s-a apucat să depăşească maşina de Poliţie

"Am fost sesizati la ora 17:12 minute, prin apel la 112, despre faptul că la intersectia Drumului Judetean 244A cu Drumul European 581 a avut loc un accident rutier cu pagube materiale, în care a fost implicată si o masină de politie. Din verificările efectuate a rezultat că masina de politie a virat stânga, pentru a intra pe drumul judetean, moment în care un bărbat în vârstă de 24 de ani, care se afla la volanul celuilalt autoturism, s-a angajat într-o depăsire neregulamentară, astfel că cele două masini au intrat în coliziune. În urma testării, a rezultat faptul că cei doi soferi nu au consumat alcool”, precizează PJ Vaslui.

Politistul care se afla la volan s-a dus la spital pentru a fi supus unor investigatii, după ce a acuzat dureri de cap.