Un mesaj postat de Poliția Română pe Facebook arată că oamenii legii țin pasul cu vremurile şi tehnologia. Astfel că, în ciuda metodelor pe care şoferii le folosesc pentru a păcăli radarele, poliţiştii ştiu cum să contracareze.

Într-o postare pe Facebook, cei de la Poliție spun că folosesc aplicația Waze și plasează polițiști în aplicație chiar și acolo unde nu sunt radare.

Articolul continua dupa recomandari

"HEIII...PSSSTTTT ...ȘOFERULE...FII ATENT LA PONTUL ZILEI!
- CUM SCAPI DE AMENZILE PENTRU VITEZĂ -

Bineînțeles, îți poți achiziționa un detector de radar, însă nu este util întotdeauna și costă destul de mult.

De asemenea, te poți baza pe ,,sprijinul” celorlalți șoferi, care îți dau flash-uri atunci când urmează să întâlnești un aparat radar... dar poate nu ești atent și nu le observi sau poate ceilalți șoferi doar ,,glumesc”..

Sau poți folosi aplicațiile de trafic, care îți arată locurile în care se află polițiștii, însă nici acestea nu sunt 100% eficiente și îți mai consumă și traficul de net. În plus, pe aceste aplicații suntem prezenți și noi și ne mai place să adăugăm "polițiști", chiar și acolo unde nu sunt. :)

Așa că, cea mai sigură, eficientă și gratis metodă este să respecți limita legală de viteză", scrie Poliţia Română pe Facebook.