Când vine vorba despre vacanţa de Crăciun, cei mai mulţi oameni se gândesc la staţiunile de pe Valea Prahovei sau la pensiunile din Bucovina şi Maramureş! Dar nici sărbătorile la malul Mării Negre nu trebuie ignorate. Mai ales că hotelierii de acolo conştientizează faptul că - pe timp de iarnă - puţină lume e tentată să meargă pe litoral. Contraatacă, însă, cu nişte oferte greu de refuzat. Şi, ca să se asigure că vor avea clienţi, acum acceptă şi voucherele de vacanţă.

Nu sunt multe hoteluri care îşi ţin porţile deschise şi în sezonul rece. Însă, cele care o fac, au grijă să nu-i lipsească nimic turistului care alege sărbătorile de iarnă la mare.

Articolul continua dupa recomandari

Relaxarea este cuvântul de bază. Majoritatea hotelurilor oferă gratuit accesul la zonele de terapie şi masaj. Cât despre preţul unui pachet de cazare. o familie poate petrece Crăciunul sau Revelion cu un voucher de vacanţă.

Tot cu bani de pe tichet, turiştii pot beneficia şi de o masă de Crăciun cu bucate tradiţionale şi colindători la uşă. Iar de Revelion, petrecerile tematice sunt garantate.