Este alertă în Alba Iulia, după ce două persoane au fost înțepate pe stradă cu obiecte ascuțite, cel mai probabil ace de seringă. Un bărbat de 63 de ani și o femeie de 37 au ajuns la spital.

Polițiștii din Alba Iulia au început deja o anchetă și au cerut ajutorul UPU, pentru a lua fișele medicale ale persoanelor care s-au prezentat la spital, zilele aceastea, cu o astfel de problemă. 

Articolul continua dupa recomandari

"În urma verificărilor au fost identificate două persoane care s-au prezentat în perioada mai sus menționată cu plăgi prin înțepare, afirmând că au fost victime ale unei agresiuni: este vorba despre un bărbat cu vârsta de 63 de ani și o femeie cu vârsta de 37 de ani. Niciunul nu a necesitat internare în regim de urgență, părăsind UPU cu recomandări medicale prin ambulatoriu", au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgențe Alba Iulia, la solicitarea Alba24.ro.

Medicii le-au recomandat victimelor să-și facă analize pentru hepatitele virale și HIV.

Potrivit sursei citate, reprezentanții IPJ Alba au confirmat că incidentele s-au petrecut în zona Dedeman. Pe lista de suspecți se află mai mulți tineri.