O şoferiţă de 88 de ani a lovit cu maşina un bătrân de 89 de ani, într-un sat din Botoşani. Bunicuţa a lăsat victima pe şosea şi a plecat acasă

O femeie în vârstă de 88 de ani din comuna Suliţa va fi cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, după ce a lovit cu maşina un bărbat, după care a plecat de la locul faptei, scrie Monitorul de Botoşani.

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul a avut loc luni pe Drumul Judeţean care străbate comuna Blândeşti, când octogenara, aflată la volanul unui autoturism, l-a acroşat cu maşina pe un bărbat de 89 de ani, care a încercat să traverseze şoseaua prin loc nepermis şi fără să se asigure. Deşi bărbatul a fost proiectat pe asfalt, femeia şi-a văzut în continuare de drum, fără să anunţe Poliţia. În schimb, bărbatul rănit a fost transportat la spital, iar cadrele medicale au anunţat Poliţia.

În urma investigaţiilor, agenţii rutieri au ajuns la octogenară, aceasta din urmă fiind pusă sub acuzare. Poliţiştii continuă însă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul, la final urmând să se stabilească dacă octogenara va fi trimisă în judecată.