Articolul continua dupa recomandari

“Prima data ascultam muzica tiganeasca, la mine in tara. Apoi, am vrut sa vin in Romania, pentru ca aici sunt foarte multi oameni. Am vrut sa vin aici si m-am hotarat sa vin aici. Mai apoi, am intalnit foarte multi oameni interesanti, aici. Nu doar rromi, ci si romani, care au foarte multe calitati. Si de-odata am devenit si mai interesata de cultura lor, de muzica lor si am inceput sa invat tot mai multe despre ei”, povesteste Misuzu Hayasi.

Cele mai multe a invatat de la fostul ei sot: “Vroiam sa stiu tot mai multe, despre manele, pentru ca manelele ma inspirau. Era ceva nou pentru mine. Am vrut sa ma duc intr-un club de manele si am mers acolo si am cunoscut un tip. Era un manelist tipic. Iubea manelele. Nu asculta doar manele, dar iubea manelele, se ducea la club in fiecare saptamana, weekend de weekend”.

Mariajul lor a durat numai doi ani. Misuzu l-a luat pe sotul ei in Japonia. Acolo, insa: “Nu a putut sa se adapteze la mine in tara. Nu isi putea gasi o slujba. Si-a putut gasi, la un moment dat, un job, dar nu a putut sa il continue, nu a putut munci. Era atat de stresat”.

Odata cu dragostea, Misuzu a pierdut mai multe lucruri: “Intr-un final, mi-a luat toti banii, toate accesoriile, computerul. Mi-a luat tot, apoi a plecat”.

I-a ramas doar interesul pentru manele si pentru businessul cu manelisti, peste hotare. Pentru asta, Misuzu a luat legatura cu impresarul Dan Bursuc, care i-a devenit prieten. Intre timp, el a convins-o sa apara si intr-un clip. Nu a dus foarte multa munca de convingere: “Intr-o zi, cand l-am sunat, mi-a spus: <Vino, Misuzu! Filmam un videoclip. Ai niste haine sexy?> I-am spus ca nu am, dar a insistat sa vin”

Pana la cantat, a mai fost un singur pas. Cum Misuzu intelege deja limba romana, nu i-a fost greu sa retina cateva versuri.