Se poartă din nou nunţile boeme, în aer liber, cu accesorii inspirate din natură, iar tinerii sunt din ce în ce mai încântaţi de ideile simple şi mult mai puţin pretenţioase.

Nunţile simple din anii '90, asemenea celei din celebrul videoclip al trupei Guns N' Roses, au revenit la modă. În aer liber, cu obiecte decorative inspirate de peste ocean, tot mai mulţi miri aleg să petreacă marele eveniment al vieţii lor într-un mod degajat şi nonconformist. Baloţi de paie iau locul scaunelor îmbrăcate în materiale scumpe, buchetele de mireasă se fac din flori de câmp şi nici diademele nu mai sunt atât de sofisticate, cum ne-am obişnuit în ultimii ani.

Articolul continua dupa recomandari

Dalia şi Theodor sunt doi tineri care au ales, acum doi ani chiar, să îşi facă nunta în mijlocul pădurii.

Pentru o astfel de nuntă, invitaţiile sunt aparte. Din papirus sau hârtie creponată, fiecare e pictată manual. 

Florentina Rădulescu, expozant:
Invitaţiile florale, invitaţiile greenary sunt cele mai căutate, invitaţiile pe hârtie kraft, pe hârtii făcute manual, acestea sunt cele mai speciale!

Mărturiile sunt şi ele diferite, inspirate din natură. 

Roxana Gutilă, expozant:
Sunt mărturii botanice cu ramă de cupru şi flori naturale presate, toate sunt lucrate handmade una câte una! Costă 16 lei!

Atipic, aranjamentul floral completează imaginea unei nunţi retro şic.

Iulia Iacob, expozant:
La un conac am avut nişte bostani, în loc de vas! Au fost nişte bostani turceşti, din aceia argintii! De exemplu, am folosit ţeava de cupru, care de obicei se foloseşte la instalaţii! 

Iar tortul nu se mai face cu glazură, ci cât mai simplu şi natural.

Andreea Apostol, expozant:
Cel mai căutat este carrot cake pe care îl avem aici, este un tort din blat cu morcovi, cu mere, nuci şi stafide, iar crema este crema de brânză aromată cu lime şi portocale!

Peste ocean, sunt deja câţiva ani de când nunta în stil hippie a devenit din ce în ce mai populară.