Stacheta serviciilor funerare s-a ridicat simultan cu aparitia numarului unic pentru servicii funerare 07Funerare non-stop si acceptarea in baza de date a celor mai eficiente firme de profil.

Nevoia de servicii funerare de top a crescut permanent din urmatoarele motive:

Articolul continua dupa recomandari

-legislatia europeana a impus multe prevederi care au sporit exigenta privind transportul funerar legal si tratarea cu maxim respect a defunctilor.

-constiinta apartinatorilor este impacata la gandul ca au facut tot ce este mai bun pentru decedat.

Stacheta serviciilor funerare s-a ridicat simultan cu aparitia numarului unic pentru servicii funerare 07Funerare non-stop si acceptarea in baza de date a celor mai eficiente firme de profil.

Criteriile de admitere in baza de date sunt urmatoarele:

-promptitudinea serviciilor. Echipa firmei sa fie pregatita in orice moment sa consilieze familia indurerata si sa preia trupul neinsufletit ca sa il pregateasca de inmormantare. In cazul unei repatrieri, firma de servicii funerare sa intre in actiune de urgenta ca totul sa fie facut la timp. Toate firmele inscrise in baza de date a platformei 07Funerare.ro raspund la telefone la orice ora din zi si din noapte, inclusiv in zilele de sarbatoare.

-calitatea serviciilor. Pe stocul firmelor se afla sicrie de lux, imbracaminte de lux, in salile special amenajate are loc toaletarea riguroasa a trupului neinsufletit, iar imbalsamarea este garantata si peste 10 zile. La cererea familiei, chipul decedatului va arata mai bine ca in timpul vietii, fiindca va fi machiat cu atentie si imbracat si aranjat cu gust. Totul va fi perfect: parul, sprancenele, sicriul cu accesoriile sale, crucea inscriptionata.

-extinderea numarului unic pentru servicii funerare in toata tara.

Vestea buna este ca numarul unic pentru servicii funerare este prezent acum si in Iasi si ca domnii Ghiciuc Bogdan si Ghițonic Marian sunt reprezentanții numarului unic funerar 07funerare in Iasi.

Prezenta unor astfel de servicii funerare Iasi de calitate premium in acest oras reprezinta asigurarea ca trista ceremonie va fi organizata la timp si impecabil.

-flota funerara pregatita in orice moment sa efectueze transportul funerar autorizat in Iasi sau din oras in alte judete ale tarii, daca acest lucru se impune, dar si aducerea decedatului din state europene acasa, in Romania. Exista masini albe si elegante, inscriptionate cu numele firmei de servicii funerare, dar si masini negre. Toate sunt in stare perfecta de functionare, dotate cu frig, perfect curate, fiindca spatiul din inox in care se depoziteaza sicriul este spalat atent dupa fiecare transport.

Masinile firmelor de l 07Funerare.ro nu scot fum sau zgomote infernale, nu raman niciodata in pana si sunt conduse de soferi cu experienta, care stiu sa se comporte adecvat pe durata tristei ceremonii.

Familia indurerata poate solicita fiecarei firme inscrise in baza de date a dispeceratului ntional 07Funerare.ro inchirierea mai multor masini si pentru a asigura transportul de la capela la cimitir si la localul unde se organizeaza masa de pomenire a celor care participa la ceremonie. Masinile merg in coloana, iar cand decedatul este scos din masina, soferul ia pozitie de drepti langa masina sa din respect fata de acesta si fata de familie.

-onestitatea. Pretul comunicat la inceput de catre operatorul funerar nu se modifica, decat daca sunt adaugate cereri noi la discutiile anterioare.

-suport empatic de la inceputul evenimentului, pana la recuperarea ajutoarelor de inmormantare de la Casa de Pensii sau de la alte institutii. Reprezentantii firmei se ocupa si de procurarea actelor necesare inhumarii, dar si de amenajarea mormantului, daca familia doreste acest lucru si de obtinerea tuturor ajutoarelor pentru deces.

In concluzie, Iasiul este reprezentat pe platforma dispeceratului 07Funerare cu multa cinste, iar iesenii au asigurarea ca persoanele dragi care au decedat au parte de ceremonii de inmormantare perfecte, fara ca apartinatorii sa alerge tot timpul si sa piarda momentele pretioase pe care ar trebui sa le petreaca langa trupul neinsufletit al celui drag.