Unul dintre cele mai groaznice accidente de muncă din România a avut loc în această seară, la o firmă producătoare de rulmenţi din Bârlad.

Un lăcătuş mecanic a murit într-un mod inimaginabil, după ce alunecat şi a căzut în tocătorul industrial al societăţii, denumit "moara de şpan".

Articolul continua dupa recomandari

Muncitor făcut bucăţi de tocătorul industrial, după ce a căzut în utilaj

Un apel disperat la 112 a fost primit în această seară, după ce un bărbat decedat după ce a căzut accidental într-o groapă tehnologica, la locul de munca (o societate producatoare de rulmenti din municipiul Bârlad).

Bărbatul avea 55 de ani și era lăcătuș mecanic, în cadrul Sectorului Întreținere mecanică. Evenimentul s-a produs într-o anexă a Secției Strungărie care este cunoscuta popular ca "Moara de șpan", informează poliţiştii.

Muncitorul, într-un moment de neatenţie, ar fi alunecat și a fost prins de moara de tocat șpan, fiind sfâsiat de utilaj.

La fata locului s-a deplasat prefectul judetului Vaslui, Eduard Popica, fiind asteptati reprezentantii de la ITM Vaslui si de la Politia Bârlad, pentru efectuarea unei anchete.