Regina Ana a murit. Monarhiştii din România sunt în doliu, odată cu moartea Reginei Ana. Ei şi-au exprimat regretul profund pentru pierderea Majestăţii sale.

Cătălin Mihai, liderul Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei, s-a declarat profund întristat de moartea Reginei Ana. “Simţim un mare regret, chiar dacă vârsta sa era foarte înaintată, ne doream ca Majestăţile sale să rămână cu noi cât mai mult timp. Majestatea sa Ana ne-a părăsit şi a plecat în lumea celor drepţi. Transmitem condoleanţe familiei îndoliate!”.

Articolul continua dupa recomandari

Preşedintele monarhiştilor din România a ţinut permanent legătura cu familia regală.

“Ultima dată m-am întâlnit cu Majestatea sa Regele Mihai şi cu Majestatea sa Regina Ana în 1993. Dar cu Alteţa sa Principesa Margareta şi Alteţa sa Principele Radu m-am întâlnit luna trecută. Este o pierdere grea pentru noi”, a mai spus Cătălin Mihai.

Regina Ana a încetat din viaţă la vârsta de 92 ani, în spitalul din Morges din Elveţia, în ziua de 1 august 2016. Înmormântarea va avea loc la 13 august, după cum a declarat avocatul Casei Regale a României. Regina Ana va fi îngropată la Mănăstirea Curtea de Argeş.

sursa: adevarul.ro