Zeci de elevi şi profesori din Vidra, judeţul Vrancea, au organizat un marş împotriva violenţei în semn de solidaritate cu Monica, tânăra desfigurată de iubit.

Mitingul împotriva violenţei s-a desfăşurat în comună, acolo unde zeci de copii şi profesori au mărşăluit în tăcere, având în mâini pancarte cu mesaje împotriva violenţei.

Articolul continua dupa recomandari

La marş au participat poliţişti, jandarmi, dar şi trei preoţi din comună.

Iniţiativa elevilor a avut drept scop conştientizarea faptelor cu violenţă şi mobilizarea pentru Monica Vidreanu, tânăra din Vidra care a fost desfigurată în bătaie de iubitul ei şi apoi aruncată în curtea spitalului.

Potrivit presei locale, din nefericire, starea Monicăi s-a înrăutăţit începând de sâmbătă, iar medicii nu o mai pot supune niciunei intervenţii chirurgicale.

De când a fost internată şi până în prezent, Monica a fost operată de două ori, însă starea ei nu s-a îmbunătăţit.

Monica Vidreanu se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost batuta cu salbaticieVezi 2 imagini în Galerie

Bătută cu sălbăticie şi aruncată peste gard în curtea spitalului

Tânăra, care urmează să împlinească 19 ani luna aceasta, a fost adusă în comă la spitalul din comună, luni, 2 aprilie, în jurul orei 8:00, de către iubitul său, un bărbat în vârstă de 31 de ani.

Un paznic al spitalului a găsit-o pe Monica Vidreanu într-o baltă de sânge şi a dus-o la Urgenţe.

Fata ar fi avut asupra ei telefonul mobil şi buletinul, însă medicilor le-a fost greu să îşi dea seama dacă fata era aceeaşi persoană din buletin din cauza rănilor grave pe care le avea la faţă.

Monica a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani, acolo unde, în urma unor analize care au arătat că a suferit leziuni cerebrale grave, medicii au decis să o transfere la Spitalul de Neurochirurgie Galaţi, acolo unde se află internată şi în prezent.