Pachete de vacanţă la munte sunt aproape toate rezervate pentru acest weekeend. Cum Ziua Principatelor Române a fost declarată zi liberă, mulţi angajaţi şi-au luat şi ziua de vineri liberă, astfel încât să se poată relaxa mai mult.

La recepţiile hotelurilor din Poiana Braşov, turiştii completează cererile de cazare. Unii dintre ei şi-au mai luat câteva zile în plus de concediu ca să evite aglomeraţia din trafic. În timp ce braşovenii urcă spre pârtii, turiştii sunt deja în vârf şi se bucură de zăpadă.

Articolul continua dupa recomandari

Începând de mâine se dă startul minivanţei În Poiana Braşov , aşa că nu veţi mai avea ocaza să staţi atât de puţin la instalaţiile de transport pe cablu. Hotelierii aseamănă acest weekend care se apropie cu cele din perioada Sărbătorilor.

Şi pentru instructorii de schi se anunţă câteva zile pline. Iar cei care nu schiază se pot relaxa cu un masaj sau la SPA.

Pentru că doar ziua de joi a fost declarată zi liberă de la Guvern, mulţi părinţi şi-au învoit copiii de la şcoală ca să petreacă cu ei câteva zile la munte.