O mamă şi copilul ei au murit la scurt timp după naştere, la Maternitatea Spitalului Rădăuţi. Înainte de a stinge, femeia şi-a sunat soţul şi i-ar fi spus că simte cum moare, iar apoi apelul s-a încheiat brusc.

Totul s-a întâmplat, în weekend, la Maternitatea Spitalului Rădăuţi, acolo unde Maria Patraş, o femeie însărcinată din Vicovu de Sus, judeţul Suceava, a ajuns pentru că avea dureri.

Articolul continua dupa recomandari

Trimisă acasă după o injecţie, femeia s-a întors la spital şi a fost internată, iar după câteva ore a născut.

Din nefericire, bebeluşul a murit la naştere, iar femeia nu a mai apucat decât să îşi sune soţul şi să îl anunţe că micuţul a murit, iar ea nu se simte foarte bine.

Ginerele femeii din Vicovu de Sus a postat un mesaj disperat pe Facebook după ce a aflat că femeia a murit împreună cu copilul ei la spital.

Tragedie la maternitatea din Rădăuţi! O mamă şi bebeluşul ei au murit imediat după naştere

"Dragi prieteni este strigator la cer ceea ce s-a intamplat cu mama mea soacra si cu micutul ei. Vreau ca toți sa ne sustineti si sa ne ajutati cu o rugaciune ca Dumnezeu sa mangaie familia si se indure de noi sa ne daruiasca puterea de a trece prin aceasta.

Vreau sa mai spun la toate mamele feriți-va de dr. Bobeico Lilia este o criminala a luat viata a doua suflete minunate si nu numai cazul nostru are multe si din trecut!

Va rog distribuiti mai departe sa se ajunga in intreaga tară și să plăteasca amarnic pentru ceea ce a facut", a scris Andrei pe Facebook.