Medicul chirurg din Râmnicu Vâlcea, care, în urmă cu trei ani, şi-a atacat un coleg, cu un bisturiu, chiar în sala de operaţii, a murit. în momentul în care şi-a aflat sentinţa. Bărbatul era acasă şi se pare că a suferit un şoc.

 Se pare că medicul Constantin Ploscaru ar fi suferit un stop-cardiac după ce a aflat de condamnarea sa definitivă. Bărbatul a fost găsit mort în locuinţa sa dintr-o comună din Vâlcea. Aseară a aflat că urmează să fie încarcerat pentru următorii ani. Judecătorii au pronunţat sentinţa definitivă de trei ani şi patru luni de închisoare pentru tentativa de omor.

Articolul continua dupa recomandari

Medicul ştia că poliţiştii urmează sa-l ridice şi, pentru a-şi proteja familia de o astfel de scenă, s-a retras în comuna Berislăvești. Acolo, a fost găsit de fiul său. Din păcate, era decedat. Medicii de pe ambulanţă care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic.

În urmă cu trei ani, medicul l-a atacat pe un coleg de-al său cu un bisturiu chiar în sala de operaţii. Constantin Ploscaru a vrut ca el să opereze un pacient, iar colegul său nu l-a lăsat.