Un medic din Mioveni e aşteptat de 40 de zile de pacienţi, la cabinet: "Beau și curvăsăresc! Nu îmi pasă de nimeni și de nimic". E postarea doctorului pe facebook, lângă o fotografie în care apare în vacanţă, pe Coasta de Azur.

Cazul medicului psihiatru Bogdan Ştefănache, din Mioveni, a fost făcut public de tolo.ro, după ce un pacient s-a revoltat şi a scris chiar ministrului Sănătăţii. Pacientul l-a căutat timp de 40 de zile pe medic la cabinet şi nu l-a găsit niciodată. Programul doctorului e de luni până vineri, de la 14:30 la 20:00.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 3 imagini în Galerie

Medicul, care e angajat şi la penitenciarul spital din Colibaşi, nu a fost văzut de pacienţii săi de luni de zile, susţin aceştia, pentru sursa citată. Iar în timp ce oamenii îl caută la cabinet, el postează pe contul de pe facebook fotografii din vacanţele de pe Coasta de Azur.

Contactat de gsp.ro, medicul Bogdan Ştefănache a încercat să explice absenţa sa îndelungată de la serviciu: "După Paște am fost în concediu de odihnă și, apoi, în concediu medical. Iar în ultimele trei zile am avut probleme cu IT-ul și de aceea nu am venit la Policlinică."

Vezi 3 imagini în Galerie