Un fost sportiv de performanţă are nevoie de ajutor, după ce la doar 44 de ani a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer.

A făcut deja mai multe operaţii în America, iar acum trebuie să meargă la şedintele de radioterapie, care costă foarte mult.

Articolul continua dupa recomandari

La sala sporturilor din Zalău se organizează un meci caritabil duminică, între naţionala de fotbal şi reprezentanţii Federaţiei de Culturism.

Cu toţii luptă pentru ca Arni, aşa cum îi spun prietenii, să se întoarcă sănătos acasă, la copilul său de numai doi ani.

Ducea o viaţă normală şi o familie frumoasă , când destinul a hotărât să-i joace o festă. Acum trei luni, diagnosticul a venit ca un fulger pentru Arni: cancer.

"În mai puţin de două luni a avut nevoie de trei intervenţii chirurgicale. În urma acestor operaţii i-au fost scoase corzile vocale, laringe, faringe, trahee. A avut nevoie de o reconstrucţie de esofag", a declarat Anca Schlachter, soţia lui Arni.

Starea lui Arni este acum stabilă. Îl aşteaptă însă o perioadă grea şi costisitoare.

Tocmai de aceea, la iniţiativa preşedintelui de Federaţiei de Culturism şi Fitness, prietenii vor organiza duminică un meci de fotbal în sală, la care invită mii de oameni.

În trecut, Arni a făcut sport de performanţă.

Toţi cei care vor să îl ajute pe Arni sunt aşteptaţi duminică la meci. Pentru adulţi, preţul unui bilet este de 20 de lei, iar pentru copii - 5 lei. Spectatorii vor putea să-şi cumpere tricouri cu sportivii lor preferaţi, care vor fi prezenţi în sală.

De asemenea, cei care vor să ajute pot dona în conturile:

IBAN CONT LEI: RO35RZBR0000060013190890 Raiffeisen Bank Zalău - titular cont Arnold Schlachter.

IBAN CONT EURO: RO90RZBR0000060018920272 Raiffeisen Bank Zalău - titular cont Arnold Schlachter.

COD SWIFT: RZBRROBU.

Donaţii se poate face şi prin PayPal la: ancaveronicaschlachter@gmail.com.