Chiar dacă mai sunt două săptămâni până la Ziua Îndrăgostiţilor, românii prudenţi au început să caute locul cel mai frumos în care să-şi poată duce partenerele. Iar proprietarii de hoteluri ştiu precis ce trebuie să le pregătească. Pe lângă şampanie şi petale de trandafiri, aceştia le oferă îndrăgostiţilor pachete complete, care conţin inclusiv şedinţe SPA şi acces la parcurile acvatice.

Alex a pornit deja în căutarea suprizei pe care i-o va face partenerei sale de Ziua Îndrăgostiţilor. Şampania, petalele de trandafiri şi decorul acestei camere din staţiunea Băile Felix l-au convins.

Articolul continua dupa recomandari

Alexandru Şandru, client: Vreau tot ce e mai bun pentru mine şi logodnica mea. Nu vreau să rămân pe ultima sută de metri cum se întâmplă de obicei, nu mai sunt locuri, aşa că am decis să vin din timp.

Dumitru Fechete, administratorul unui complex turistic: Cu două nopţi de cazare, vom avea pensiune completă, cină festivă cu spuma party, acces la aqua park, acces la zona de SPA. Tariful este de 500 de lei de persoană. Va fi un meniu special, pentru oameni romantici, îndrăgostiţi.

Odată găsit locul pentru un weekend romantic, mai rămân doar câteva detalii de pus la punct.

Alexandru Şandru, client: Nu trebuie să uit de florărie, un buchet frumos de flori şi la o brioşerie, pentru ceva dulce.

Cei care nu şi-au făcut încă planuri pentru ziua îndrăgostiţilor ar trebui să se grăbească pentru că unităţile hoteliere epuizează locurile rapid.