Scandal la spitalul din Petroşani după ce fiica unui pacient a observa că medicul care îl trata a început să ţipe la el.

Bolnav de cancer şi cu deficienţe de auz, bărbatul a fost tratat de personalul medical cu nepăsare, după cum arată şi imaginile surprinse în interiorul salonului.

Articolul continua dupa recomandari

Pe imaginile primite de Observator se poate observa cum asistentele de pe secţia de Oncologie a spitalului din Petroşani se joacă pe telefon, îşi beau cafeaua şi stau de vorbă, în timp ce pacienţii îşi aşteaptă rândul la consultaţie.

Scandalul a început în momentul în care un bărbat bolnav de cancer, cu deficienţe de auz, a intrat în salon pentru o consultaţie.

Enervată la culme de faptul că bărbatul nu auzea bine, medicul aflat în tură a început să urle la acesta, ţipetele fiind auzite de fiica pacientului care a filmat totul.

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu trei luni, înainte cu o săptămână ca pacientul să moară.

'Stai să-mi aranjez părul dacă apar la televizor'

În momentul în care i-a cerut medicului să nu mai ţipe la tatăl ei, femeia a devenit 'ţinta' întregului personal medical.

Aroganţă, nepăsare şi răutate. Acestea sunt cuvintele care le-au caracterizat pe asistentele şi medicii care se aflau în salon.

Fiica pacientului le-a avertizat că le-a filmat şi că va preda imaginile unei televiziuni, moment în care, una dintre asistente i-a răspuns arogant: 'Stai să-mi aranjez părul dacă apar la televizor'.

"Tatăl meu a murit cu zile în spitalul din Petroşani. Dacă un pacient nu poate mânca, îi lasă mâncarea pe măsuţă şi dacă poate mânca bine, dacă nu, îl lasă să moară. Mi-aş dori să se facă dreptate şi ca oamenii să nu mai fie trataţi ca nişte gunoaie atunci când plec la spital", a declarat femeia pentru Observator.