Ilie Năstase e gata să măture prin parcuri ca să scape de închisoare! Şi-a recunoscut vina după scandalul de anul trecut când a fost prins beat la volan. Şi a fost de acord să presteze muncă în folosul comunităţii. În ultima zi a procesului, i-a cerut judecătorului să ţină cont şi de vârsta lui înaintată şi să-i dea o pedeapsă mai blândă.

Ilie Năstase ar putea ajunge să golească coşurile de gunoi din parcuri, să cureţe aleile din sectorul 1 ori să hrănească animalele din adăposturi. Fostul tenismen e de acord cu munca în folosul comunităţii, ca să nu ajungă după gratii. Riscă 3 ani şi patru luni de închisoare, după ce a fost prins beat la volan.

Articolul continua dupa recomandari

În ultimul său cuvânt în faţa judecătorului, Năstase a încercat să-l convingă să-i reducă pedeapsa cu o treime.

"Regret foarte mult situaţia şi tot ce am făcut. Am şi eu o familie, copii. Oricum, n-am băut până la 35 de ani, când m-am lăsat de sport"

Ilie Năstase a fost oprit în trafic în mai, anul trecut. Băuse într-un club înainte să urce la volan, iar poliţiştii l-au scos cu forţa din maşină, apoi l-au pus la pământ şi l-au încătuşat. A refuzat însă să îi fie prelevate probe.

Ilie Năstase, "provocat" de polițiști

În sala de judecată, Ilie Năstase a pus infracţiunile pe seama unor neînţelegeri. Spune că nu a ştiut exact ce înseamnă sustragerea de la recoltarea de probe biologice. În plus, şi poliţiştii l-ar fi provocat prin atitudinea şi limbajul lor.

Nasty mai este judecat şi pentru că a condus un scuter prin oraş la doar câteva ore de la incident, deşi avea permisul de conducere suspendat. Astăzi, procurorul a fost de acord cu acordarea unei pedepse minime pentru fostul mare sportiv, şi chiar cu amânarea aplicării ei pe o durată de doi ani. Dar a cerut ca interdicţia de a mai conduce să fie păstrată în această perioadă.