Vacanţa s-a terminat, dar berbecii ar mai petrece. O fac însă pe riscul lor. Şefii s-ar putea să nu fie deloc îngăduitori.Taurii vor fi ceva mai norocoşi astăzi. Un amic îşi serbează ziua sau tocmai a fost promovat şi dă o petrecere. Aşa că e rost de distracţie.Gemenii vor accepta astăzi o provocare profesională. Nu le va fi deloc uşor s-o îndeplinească, dar răsplata va fi pe măsură. Curaj!


Racii ar putea găsi nişte bani puşi deoparte cu ceva timp în urmă de care au uitat. Nu e vorba de o sumă foarte mare, dar îşi vor permite o ieşire în oraş după o zi obositoare la serviciu.Leii ar putea fi nevoiţi să pornească la drum astăzi. Trebuie să fie cu ochii în patru. Călătoria s-ar putea termina prost pentru aceşti nativi.Va fi o zi ciudată pentru nativii din fecioară. O persoană cunoscută de curând ar putea încerca să-i cucerească. cel mai bine ar fi să ignore semnalele acesteia.


Balanţele nu vor avea nici un fel de piedici în drumul spre succesul financiar. dar ca să câştige banii la care visează trebuie să muncească pe brânci.Scorpionii îi vor înţepa astăzi pe cei dragi. Fără un motiv anume, pur si simplu s-au trezit cu faţa la cearceaf.Săgetătorii vor fi ceva mai înţelegători şi vor avea numai de câştigat. O persoană apropiată le va dezvălui un secret.Capricornii vor lua parte la un eveniment care îi va pune într-o lumină favorabilă, pot descoperi nişte sponsori, viitori parteneri de afaceri.


Vărsătorii au şanse mari să-şi găsească jumătatea. Dacă se află deja într-o relaţie, o vor consolida sau o vor oficializa.


Peştii se mişcă în ape tulburi. Dar au bateriile încărcate după vacanţă şi vor putea face faţă oricărei provocări.

Recomandari