Update 19:20 - Încă una dintre persoanele rănite în accidentul produs, vineri, pe drumul naţional 19 A, în judeţul Satu Mare, a murit la spital, fiind vorba despre un bărbat de 29 de ani, tatăl copilului de un an şi patru luni care a decedat la locul accidentului, nemaiputând fi resuscitat.

Update ora 16:45 - Două persoane, un adult şi un copil au decedat în urma rănilor suferite. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-i resusciteze, însă fără succes.

Articolul continua dupa recomandari

Patru persoane au fost rănite, vineri, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal pe drumul naţional 19 A, în zona localităţii sătmărene Răteşti. Un copil şi un adult sunt resuscitaţi la faţa locului, după ce au rămas încarceraţi, în timp ce alte două persoane au fost transportate la spital.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Satu Mare, inspectorul Răducu Silaghi, a declarat, vineri, că două autoturisme s-au ciocnit frontal pe drumul naţional 19 A, în zona localităţii Răteşti.

"Patru persoane au fost rănite. Dintre acestea, două au fost transportate la spital, iar un copil şi un adult sunt resuscitaţi la faţa locului”, a declarat Răducu Silaghi.

Potrivit unor martori de la fața locului una dintre victime este o gravidă.

Traficul între Satu Mare şi Zalău este oprit pe ambele sensuri.