Vasluianul Flavian Vidineac, care a agresat o elevă de 17 ani, în scara unui bloc, a primit arest la domiciliu, după ce a stat șase luni în arest preventiv.

Magistrații Tribunalului Vaslui au decis înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, pentru Flavian Vidineac, un tânăr de 30 de ani cunoscut în lumea interlopă ca fiind un apropiat al clanului Cordunenilor, scrie vremeanoua.ro.

Articolul continua dupa recomandari

Flavian Vidineac a primit arest la domiciliu, dupa ce a violat o eleva de 17 aniVezi 3 imagini în Galerie

Vidineac a agresat o elevă în scara unui bloc din Vaslui

Vidineac a fost acuzat, în iunie 2018, că a violat și tâlhărit o elevă de 17 ani, în timp ce aceasta se întorcea acasă.

Potrivit anchetatorilor, Vidineac și-a acostat victima în timp ce aceasta se îndrepta spre casă. A tras-o în spatele unui bloc și a obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu el. Supărat că fata s-a opus, tânărul de 30 de ani și-a târât apoi victima în scara unui bloc.

Acolo, spun anchetatorii, tânăra a fost scuipată, umilită și supusă la perversiuni sexuale. Agresorul i-ar fi furat victimei și telefonul mobil.

Flavian Vidineac a primit arest la domiciliu, dupa ce a violat o eleva de 17 aniVezi 3 imagini în Galerie

Fata a reușit să scape și a fugit acasă, ea sunând la 112 jpentru a anunța agresiunea. Vidineac a fost, în scurt timp, reținut de polițiști, magistrații dispunând atunci arestul preventiv.