Un miracol s-a întâmplat în Satu Mare, unde o fetiţă dispărută, în vârstă de doi ani, a fost găsită în viaţă după o zi şi o noapte de căutări. Copila a supravieţuit 20 de ore singură în sălbăticie, în frig şi întuneric.

Părea o misiune imposibilă. În mijlocul a zeci de kilometri de sălbăticie, printre păduri, culturi şi drumuri părăsite, fetiţa de doi ani a dispărut ieri dimineaţă fără urmă. Părinţii ar fi lăsat-o nesupravegheată doar câteva minute, susţin ei.

Articolul continua dupa recomandari

Ore în şir, părinţii au căutat-o singuri. 

Câteva ore care puteau fi fatale - în cazul copiilor dispăruţi, fiecare minut e important. Salvatorii au ajuns în localitatea Horod, din Satu Mare, abia la ora 4 şi jumătate după-amiaza. 

Părinţii s-au temut că fiica lor a fost răpită. 

Zeci de oameni au împânzit dealurile, până la lăsarea serii. Dar şi-au pierdut speranţele cu fiecare oră care a trecut. De dimineaţă, când au vrut să se întoarcă în Horod, au primit vestea pe care o aşteptau.

Fetiţa este vie şi nevătămată. A găsit-o în zori chiar tatăl ei, după o noapte în care copila a supravieţuit miraculos. Nimeni nu ştie cum de-a rezistat - este prea mică să-şi povestească aventura.

În România, trei copii dispar zilnic de lângă părinţii lor. 95% dintre ei sunt găsiţi în primele 24 de ore. După această perioadă, şansele să mai fie în viaţă scad dramatic. Sute de copii nu se mai întorc acasă niciodată.

Știrile Antena 1 Observator sunt și pe Instagram, Youtube și Facebook