O familie de vrăjitoare din România şi-a extins afacerea în mediul online. La 15 kilometri de Capitală, Vanessa şi cele două fiice fac vrăji în toată lumea, prin apeluri video pe internet. Faima lor a ajuns până la Londra, iar jurnaliştii britanici de la agenţia Reuters au venit la noi în ţară, să vadă cu ochii lor cum decurge un astfel de ritual.

Dintr-o încăpere decorată cu toată obiectele folosite în timpul ritualurilor, cele trei vrăjitoare fac tot felul de descântece pentru dragoste, prosperitate şi sănătate. Clienţi din Europa, Asia şi Statele Unite apelează la serviciile lor, iar distanţa nu este o problemă.

Articolul continua dupa recomandari

CASSANDRA BUZEA, vrăjitoare: O vrăjitoare cu adevărat puternică poate rezolva problemele şi de la distanţă, ale unui om. Chiar dacă este în faţa noastră sau chiar dacă este în faţa unui telefon, clientul tot este faţă în faţă cu noi.

Preţul porneşte de la 50 de euro pentru ghicitul cu ajutorul cărţilor tarot. Ca să-şi promoveze afacerea, cele trei vrăjitoare sunt din ce în ce mai active pe reţelele de socializare.

CASSANDRA BUZEA, vrăjitoare: Ideea a venit de la noi, fiind o generaţie mai nouă şi bineînţeles că ea fost de acord. Prin intermediul internetului, putem comunica mult mai uşor cu fiecare client. Şi da, este şi în avantajul ei.

Mai nou, în pragul alegerilor europarlamentare, participă şi la mişcarea anti-corupţie şi fac vrăji împotriva politicienilor.

MIHAELA MINCĂ, vrăjitoare: Cel ce va face bine pentru România, să rămână la putere şi ritualul nostru să-i lumineze calea. Cel ce nu se va ţine de treabă şi va fi cu gând rău pentru ţara noastră, să-şi dea demisia şi să plece. Şi cel care a făcut rău să aibă probleme cu sănătatea.

Potrivit jurnaliştilor de la agenţia Reuters, 4.000 de vrăjitoare din ţara noastră au clienţi în aproape toată lumea.

CORECȚIE: În videoul acestui articol numele Mihaelei Mincă a fost trecut în mod eronat, Vanessa. Eroarea a fost corectată în textul articolului, în urma unei actualizări.