Vineri seară, Roxana Dragomir, tânăra de 26 de ani din Focşani, care a ales să se sacrifice pentru a o aduce pe lume pe fiica ei, Maya, a pierdut lupta cu cancerul, în ciuda celor trei şedinţe de chimioterapie făcute în ultimele luni.

Sâmbătă, familia Roxanei a anunţat că trupul neînsufleţit al tinerei va fi adus în ţară luni, urmând să fie depus la o biserică din Focşani. 

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 3 imagini în Galerie

Astăzi, însă, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook Ajutor pentru Roxana, se precizează că trupul neînsufleţit al Roxanei va fi adus abia mâine. 

"Din nefericire nu putem pleca astazi. Speram maine pana in pranz sa plecam de aici si dupa amiaza sa ajungem la biserica", scriu membrii familiei Dragomir.

Roxana şi soţul ei, Alin Cristian, se aflau în Turcia, unde femeia urma tratamentul contra cancerului la spitalul Anadolu Saglık Merkezi Gebze.

Vezi 3 imagini în Galerie

Roxana Dragomir, în vârstă de 26 de ani, a aflat că este bolnavă de cancer la numai câteva luni după ce a rămas însărcinată.

Nu a renunţat la sarcină, pentru a-şi îngriji mai întai de toate sănătatea, ci a ales să îşi aducă pe lume copila, chiar dacă asta a însemnat să îşi pună în pericol propria viaţă. 

"Pentru a supravieţui a trebuit ca Maya sa vină pe lume prematur, iar mamei să i se amputeze piciorul. Roxana a văzut-o pe Maya doar la nastere câteva secunde, urmand ca ea sa fie ținută la incubator, iar Roxana trimisă la alt spital pentru amputarea piciorului", au scris prietenii şi familia fetei, într-un apel publicat pe Facebook în luna ianuarie a acestui an.

Citeşte şi: A luptat până în ultima clipă! Drama ULTIMELOR ZILE din viaţa Roxanei, tânăra mamă care s-a sacrificat pentru fiica ei, Maya (FOTO)