În pragul Sărbătorilor Pascale, copiii din Bistriţa-Năsăud au o bucurie în plus. S-a deschis Expoziţia cu jocuri de construcţie. Evenimentul ajuns la cea de-a şasea ediţie, nu este dedicat doar fanilor cu vârste mici, ci şi adulţilor cu suflete tinere, pasionaţi de piesele care pot forma cele mai inedite şi impresionante forme.

Tony Tocaci, organizator expoziţie: Bine aţi venit în expoziţia de primăvară Brickenburg, în care puteţi găsi machete, nave şi alte modele din celebrul film Războiul Stelelor

Articolul continua dupa recomandari

Copiii, încântaţi de expoziţia din Bistriţa-Năsăud

Maşini, parc de distracţii, căsuţe, multe trenuleţe şi chiar nave spaţiale. Toate sunt expuse pentru curioşii care vor să intre pentru câteva zile în lumi fantastice, construite din cărămizi.

Aproape că nu există copil care să nu aibă acasă un joc cu piese de construit. Pasionaţii urmăresc noutăţile anual şi ştiu ce presupune exact să-ţi dedici timpul unui astfel de joc. 

Unul dintre vizitatorii expoziţiei spune că "importantă este creativitatea, timpul şi lucrurile pe care le ai de construit. De exemplu, dacă ai piese de spital, poţi să faci din acele piese o maşină, să le iei şi să le pui altundeva. Dacă te enervezi nu poţi face nimic". 

Expoziţia din Bistriţa-Năsăud, deschisă până duminică

Părinţii şi bunicii ştiu la fel de bine că jocurile cu piese de construcţii pentru copii pot fi o adevărată terapie. 

Expoziţia cu poate fi vizitată până duminică, în Bistriţa.