În ziua în care Regele Mihai şi Regina Ana au ajuns la sărbătoarea de safir (65 de ani de căsătorie), principele Radu a ţinut să facă public acest lucru pe blogul personal, unde a şi postat o serie de fotografii cu Familia Regală.

“Povestea de dragoste a Majestăţilor Lor merge mai departe decât destinul personal al unui bărbat şi al unei femei a căror iubire se măsoară cu durata unei vieţi. Este povestea unui exil, a unei ţări, a unei părţi irosite dintr-un secol de neînţeles, este povestea unui neam lovit de alţii şi rătăcit în el însuşi”, a scris principele Radu.

Articolul continua dupa recomandari

“Regele şi Regina sunt oameni cărora nu le plac destăinuirile, nici cuvintele meşteşugite. Deşi devotamentul lor pentru ţară şi pentru celălalt sunt evidente, Majestăţilor Lor nu le place ca acest lucru să fie descris ori elogiat. Ce este frumos la Regele Mihai I şi la Regina Ana, în afară de felul în care arată şi se manifestă la vârsta lor venerabilă, este sentimentul neclintit al amândurora că există un «mâine»”, a mai scris principele.