Un elev de clasa I a fost umilit și lovit de alți minori în curtea unei grădinițe din Argeş, el fiind obligat să mănânce iarbă şi melci.

Incidentul a fost raportat polițiștilor de mama băiatului de 7 ani, din comuna Merişani, judeţul Argeş, care le-a prezentat acestora o filmare ce surprinde întreaga tărășenie.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit declarației femeii, copilul ei a fost bătut de 5 minori, unul dintre aceștia având 15 ani, care se aflau în curtea grădiniței din apropierea casei sale din Merişani.

Copilul, elev la Școala Gimnazială din Merișani, le-a spus profesorilor că a intrat în curtea unităţii pentru a-şi lua mingea şi nu a mai fost lăsat să plece de cei cinci tineri.

”Copilul a spus că i-au dat să mănânce iarbă. L-am întrebat ce a făcut, dacă a mâncat şi a spus că da. I-au dat să mănânce şi un melc. Trei dintre cei implicaţi sunt elevi ai şcolii Merişani. Am luat legătura cu părinţii, unul dintre copii stă la nişte localnici, mama lui e în străinătate. Vom stabili în Consiliul de Administraţie, săptămâna viitoare, dacă sancţionăm copiii. Eu aşa aş fi de părere pentru că nu aveau ce căuta în incinta grădiniţei, nefiind program. Am înţeles că băiatul de şapte ani era cu mama la o pomană şi a plecat să se joace cu mingea. Mama a anunţat 112 după câteva zile”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Adriana Ionescu, directorul la Şcolii Gimnaziale Merişani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, în acest caz a fost întorcmit un dosar de cercetare penală pentru lovire. 

Surse judiciare susţin că ancheta vizează şi infracţiunea de tentativă de agresiune sexuală, după ce unul dintre agresori s-ar fi dezbrăcat şi l-ar fi obligat pe copilul de 7 ani să-l atingă în zona intimă.