Un elev de clasa a VIII-a din Şimleu Silvaniei a fost eliminat, luni, de la proba scrisă la Limba şi literatura română din cadrul Evaluării Naţionale, după ce i-a sunat telefonul mobil cu puţin timp înainte de încheierea examenului.

REZULTATE BAC 2017 EDU.RO După afişarea rezultatelor la Evaluarea Naţională, conform calendarului Ministerului Educaţiei, urmează anunţarea rezultatelor la examenul de BACALAUREAT 2017, care sunt afişate pe 5 iulie PE SITE-UL NOSTRU şi AICI.

Articolul continua dupa recomandari

'Un elev de la Şcoala Gimnazială 'Silvania' din Şimleu Silvaniei, căruia i-a sunat telefonul mobil cu puţin timp înainte de încheierea probei, a fost eliminat de la proba scrisă la Limba şi literatura română, din cadrul Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a. Conform metodologiei, tentativa de fraudă este sancţionată cu acordarea notei unu la proba respectivă şi cu eliminarea din sala de examen', a declarat luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj, Marcel Lucaciu.

În judeţul Sălaj s-au înscris la această probă 1. 896 elevi, fiind prezenţi 1.809.

La Evaluarea Naţională, probele scrise au loc, în Sălaj, în cadrul a 54 centre de examen, care sunt prevăzute cu sisteme de supraveghere audio-video.

Sursa: Agerpres