Situaţie de neînţeles la Grădina Zoologică din Reşiţa. Timp de aproape o oră şi jumătate, un grup de 30 de copii de doar şase ani, părinţii şi învăţătorii lor au fost lăsaţi să stea sub cerul liber, într-o furtună cu grindină! Şi asta pentru că angajaţii parcului zoo nu au putut să deschidă uşa sălii de conferinţe.

Incompetență, rea-voinţă sau amândouă? Este întrebarea pe care şi-au pus-o adulţii care îi însoţeau pe cei 30 de elevi din clasa 0. Oamenii au încercat să-i apere pe cei mici chiar şi cu propriile trupuri de grindina care s-a abătut ieri asupra oraşului Reşiţa. 

Articolul continua dupa recomandari

Directorul ZOO Reşiţa şi-a dat demisia, după ce zeci de copii au fost abandonaţi în furtună

Pentru că au fost lăsaţi sub cerul liber, adulţii nu au avut de ales şi au încercat să adăpostească micuţii sub copaci. A fost singura soluţie pe care au găsit-o după ce angajaţii grădinii zoologice le-au spus că niciunul dintre ei nu are cheia clădirii administrative unde s-ar fi putut feri de vijelie. 

Reprezentanţii Primăriei Reşiţa au spus astăzi, printr-un comunicat că, în urma incidentului revoltător, directorul Grădinii Zoologice şi-a dat demisia din funcţie. 

Bărbatul ar fi declarat că nu era în oraş când s-a întâmplat totul şi nici nu a aflat de situaţie la timp pentru că nu avea semnal pe telefon. 

Incidentul de ieri riscă să rămână ca o traumă pentru toată viaţa pentru copiii care ar fi trebuit să aibă, cu ocazia absolvirii clasei zero, prima lor serbare organizată, contra cost, la Grădina Zoologică.