Auzim frecvent in jurul nostru foarte multe persoane care isi doresc o schimbare semnificativa in ceea ce priveste stilul de viata abordat: pe de o parte, vorbim despre schimbari de ordin fizic care presupun remodelare corporala si de cealalta parte, redobandirea starii de bine.

Ca atare, ardarea grasimilor in plus pentru a pierde in greutate, pentru a beneficia de o viata mult mai sanatoasa si mai lunga a inceput sa devina o preocupare din ce in ce mai prezenta in randul populatiei, atat de ordin feminin dar si masculin. Incepem sa intelegem tot mai mult ca tonifierea musculaturii, indepartarea tesuturilor adipoase si chiar ameliorarea pielii cu aspect de coaja de portocala sunt parti integrante dintr-un program care are la baza pe langa o dieta sanatoasa care sa ne ajute sa scadem in greutate, si o serie de activitati, implicit exercitii fizice de echilibrare a organismului.

Articolul continua dupa recomandari

Cum incepi un astfel de program care se bazeaza pe o dieta sanatoasa?

Cauti sfatul unui specialist in nutritie care iti va recomanda o serie de investigatii

Chiar daca astazi avem la indemana numeroase surse de informare care provin atat din mediul online cat si offline, este important sa nu ocolim un control medical inainte de a intra serios intr-un astfel de program. Pe langa faptul ca este esential ca specialistul sa cunoasca starea ta generala de sanatate, alaturi de un istoric medical, este bine si pentru tine sa afli si sa constientizezi cu adevarat unde te situezi din punct de vedere medical.  

Alaturi de specialist, conveniti o schema de lucru in functie de rezultatele analizelor

Asa cum aminteam, este foarte bine sa stii de unde pornesti si incotro te indrepti cu scopul pe care il ai. Daca ne referim la scadere in greutate, e bine sa stii ca acumuland energie din diverse activitati, ea trebuie si consumata deoarece organismul uman este predispus sa arda combinatia dintre glucoza si grasime pentru a le transforma in energie. Asadar pe langa o dieta adaptata stilului de viata dar si nevoilor tale, arderea grasimilor se produce eficient in urma exercitiilor fizice efectuate constant pe o perioada semnificativa de timp. Ele pot fi atat lente dar si mai rapide odata ce vei creste viteza si intensitatea miscarilor. Mai mult decat atat, pentru maximizarea rezultatelor in cura de slabire, LipidoSlim este produsul recomandat persoanelor care se confrunta cu un metabolism lent. El se utilizeaza in etapa a doua a dietei si sustine metabolismul, ajuta la arderea grasimilor depozitate in organism, fiind deosebit de util in etapele de stagnare care pot aparea in dietele de slabit.

Nu te infometa si respecta regulile stabilite

In momentul in care o persoana se infometeaza, corpul incepe sa consume din resursele stocate anterior. Asadar, oricat de mult iti doresti sa avansezi catre rezultatele mult visate, nu grabi procesul si intelege faptul ca este important sa nu iti dai peste cap intreg organismul. Nu uita ca un astfel de program trebuie sa fie adaptat si implementat astfel incat tu sa iti continui toate activitatile cotidiene si in plus, sa nu te frustreze nici pe termen scurt, dar mai ales pe termen lung.

Psihicul trebuie reechilibrat alaturi de corp

In functie de metabolism, dar si de o serie de alti factori precum varsta sau arderi, este foarte posibil ca pe parcursul dietei sa intamapini momente in care nu vei mai vedea rezultate. Aceste praguri de stagnare, dupa cum sunt denumite de specialisti, trebuie trecute cu incredere si determinare. Un psihic echilibrat este cel care ajuta negresit in astfel de momente, ca atare este benefic sa te preocupi si de bunastarea lui. Fie ca e vorba de exercitii de respiratie, relaxare absoluta si nu in ultimul rand gandire pozitiva, toate trebuie sa fie introduse si insusite corespunzator.

Exercitiile fizice sunt extrem de sanatoase atat pentru corp cat si pentru tonus

Fiind recomandate de specialisti ca modalitate de ardere a grasimilor, exercitiile fizice ajuta odata la dezvoltarea musculaturii, dar si la dobandirea si intretinerea unui tonus excelent. Efectuata in mod corect, miscarea aduce o serie de beneficii intregului organism, dar nu uita ca este la fel de important si felul in care consumi energia. Deci, nu iti consuma prea multa energie dintr-o data, rezultatele nu se obtin dintr-o data!  

Nu exagera nici cu miscarea nici cu dieta

Pentru ca cele mai bune rezultate se vor instala in timp si mai ales in ritmul corpului este esential ca atat miscarea cat si dieta adoptata sa se gaseasca intr-un plan pe termen lung si ulterior, sa fie adoptata ca un stil de viata.   

In concuzie, invata sa iti asculti organismul si sa ii dai atentia de care are nevoie la timpul potrivit!