Tânărul de 35 de ani, care a fost înjunghiat mortal de propria mamă, miercuri dimineață, la Lupeni, a avut parte de o moarte agonizantă, potrivit medicilor legiști, scrie replicahd.ro.

Potrivit sursei citate, medicii legiști au descoperit că tânărul a fost înjunghiat de două ori de mama lui cu un cuțit de bucătărie. 

Articolul continua dupa recomandari

Una dintre lovituri i-a intrat prin plămân, iar a doua prin plămân și prin ficat.

Surprinzător este faptul că bărbatul nu a murit pe loc, susțin medicii, astfel că părinții acestuia ar mai fi avut șanse să-l salveze dacă ar fi sunat la ambulanță. 

Însă, femeia și-a lăsat fiul să sângereze până acesta a murit și a anunțat crima abia la 12 ore după comiterea acesteia.

“Moartea violentă care s-a datorat hemoragiei interne prin plăgi penetrante toraco -abdominale cu lezare pulmonară și hepatică. Are două plăgi. Una i-a intrat prin plămân și alta prin plămân și prin ficat. Nu a murit chiar pe loc, pentru că până s-a exsanguinat, până a făcut hemoragia internă… Nu e chiar pe loc. Hemoragie internă prin plăgi înțepate penetrante”, a declarat medicul Dan Mărculescu, șeful Serviciului de Medicină Legală Deva, citat de replicahd.ro.

Marika Luca, mama bărbatului, va fi cercetată sub control judiciar, deși procurorii au cerut arestarea ei preventivă.