Un caz absolut şocant a cutremurat România în urmă cu trei zile. Trei bebeluşi au fost găsiţi morţi, în stare avansată de descompunere, în uscătoria unu bloc din comuna Bistrița Bârgăului, Bistriţa Năsăud.  

Presa locală scrie cei trei ar fi murit în urmă cu câțiva ani, însă deocamdată nu se ştie dacă a fost vorba despre moarte naturală sau crimă. 

Articolul continua dupa recomandari

Citeşte şi: DESCOPERIRE CUMPLITĂ în Bistriţa-Năsăud: Cadavrele a trei bebeluşi, găsite în uscătoria unui bloc! Unul dintre ei avea o pungă pe cap (VIDEO)

Sâmbătă, la două zile după ce au fost descoperiți, locatarii blocului i-au comemorat pe cei trei bebeluși cu trei coroane de flori, care au fost așezate pe scările care duc spre podul unde au fost găsiți. 

Potrivit bistriteanul.ro, anchetatorii iau în calcul câteva variante cel puțin macabre. 

Cei trei bebeluși prezintă grade diferite de descompunere, ceea ce înseamnă că au fost abandonați acolo pe rând, de-a lungul ultimilor ani.

Citeşte şi: Vezi cum poţi să devii... SPION: SIE face angajări!

De asemenea, primele verificări indică faptul că cei trei copii ar fi nou-născuți, fiind abandonați, cel mai probabil, imediat după naștere, în ani diferiți însă. Nu este exclus ca aceeași femeie să-i fi abandonat pe rând. 

Citeşte şi: Zeci de tineri, ucişi de "BALENA ALBASTRĂ"! Administratorul JOCULUI MORŢII, interviu HALUCINANT: "Mor fericiţi! Le dau tot ce nu pot avea în viaţa reală" (VIDEO)