Este un du-te vino continuu zilele acestea, pe aeroportul Henri Coandă. Mulţi români pleacă spre zări. mai calde, de Revelion. Dubai, insulele Maldive sau Republica Dominicană sunt destinaţiile exotice perfecte. Sigur, asta dacă aveţi minimum 2000 de euro disponibili. Studenţii în schimb aleg cabanele de la noi. Şi se aglomerează şi ei, dar pe peroane.

Plajă la 30 de grade Celsius, apă de culoarea cerului şi un show inedit de artificii la miezul nopţii. Aşa arată Revelionul perfect pentru cei care au ales să îşi petreacă noaptea dintre ani în destinaţii exotice. Dubai este în topul preferinţelor anul acesta.

Articolul continua dupa recomandari

Pentru toată familia-mamă tată şi copil- a plătit aproape 3 mii de euro. Insulele Maldive sunt mai scumpe. Peste 4 mii de euro plătesc turiştii pentru un sejur acolo la final de an. Ceva mai ieftină este Republica Dominicană. Dar destinaţiile sunt mult mai multe. Acest grup va ajunge tocmai în Patagonia, iar Revelionul îl va petrece în Buenos Aires. O vacanţă care va dura, în total, trei săptămâni.

Şi totuşi bagajele nu sunt grele deloc. În definitiv, costumul de baie şi rochia pentru Revelion sunt cele mai importante.

Unii şi-au planificat excursiile de la inceputul anului. Există şi un secret: să cumperi cel puţin biletele de avion cât mai repede, spun turiştii.

Cu propriile mişcări de salsa şi cu bilete de tren care nu ii costă nimic, cei mai mulţi dintre studenţi rămân totuşi în ţară. De Revelion, merg la munte.