Lungmetrajul „Deadpool 2”, regizat de David Leitch, cu Ryan Reynolds în rol principal, s-a menţinut, după al doilea weekend de la premieră, pe primul loc în box office-ul românesc, unde „Solo”, „Book Club” şi „Show Dogs” sunt debuturile din top 10.

Al doilea film al francizei „Deadpool”, din distribuţia căruia mai fac parte Josh Brolin şi Morena Baccarin, a fost vizionat de 41.322 de spectatori şi a generat încasări de 847.376 de lei, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia.

Articolul continua dupa recomandari

„Solo: O poveste Star Wars”, spinoff regizat de Ron Howard, a debutat pe poziţia a doua, cu încasări de 721.061 de lei. Pelicula Disney - Lucasfilm îi mai are în distribuţie pe Emilia Clarke, Donald Glover şi Woody Harrelson.

Comedia romantică „Clubul femeilor dezlănţuite/ Book Club”, cu Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen şi Mary Steenburgen în distribuţie, a debutat pe locul al treilea, cu încasări de 379.618 lei şi a fost vizionată de 18.487 de spectatori.

O altă comedie, „Operaţiunea Ham-Ham/ Show Dogs”, a debutat pe locul al patrulea în clasamentul românesc, după ce a generat încasări de 327.283 de lei şi a fost vizionată de 17.196 de spectatori.

După al cincilea weekend de la premieră, „Răzbunătorii: Războiul Infinitului/ Avengers: Infinity War”, de Anthony şi Joe Russo, a coborât trei locuri, după ce a generat încasări de 160.025 de lei.

Comedia romantică „Amnezie cu surprize/ Overboard”, regizată de Bob Fisher şi Rob Greenberg, a coborât trei poziţii, până pe şase, după al treilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 157.317 de lei.

Trei locuri a coborât şi comedia „Hai, că sunt belea!/ I Feel Pretty”, cu Amy Schumer în rol principal şi de producător, ajungând pe poziţia a şaptea, după al patrulea weekend de la premieră, când a generat încasări de 43.476 de lei şi a fost vizionată de 2.020 de spectatori.

Animaţia „Raţă, raţă şi gâscan/ Duck Duck Goose” a ocupat, după al şaselea weekend de la premieră, poziţia a opta în clasament, în coborâre trei locuri, după ce a generat încasări de 42.429 de lei şi a fost vizionată de 2.415 spectatori.

Animaţia live action „Peter iepuraşul/ Peter Rabbit” a coborât trei locuri, până pe nouă, după ce, în al nouălea weekend, a generat încasări de 40.485 de lei şi a fost vizionată de 2.289 de spectatori.

„Adevăr sau provocare/ Truth or Dare”, horror regizat de Jeff Wadlow, a coborât două locuri, până pe zece. În cel de-al patrulea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 32.209 lei şi a fost vizionat de 1.530 de spectatori.