Daria Maria Puică, o fată de 13 ani din Vultureni, judeţul Cluj a dispărut fără urmă, în timp ce se ducea la magazin după pâine. Poliţiştii o caută cu un efectiv impresionant, folosindu-se chiar şi câinii de urmă. Mama fetei este devastată şi nu îşi doreşte decât ca fata ei să se întoarcă acasă, nevătămată.

De asemenea, s-a declanşat şi sistemul Alertă Răpire Copil.

Articolul continua dupa recomandari

Fată de 13 ani, dispărută de pe stradă, la Vultureni

O fată de 13 ani a dispărut la Vultureni şi este dată în urmărire naţională, după ce mama ei a trimis-o la magazinul din sat să cumpere pâine şi a dispărut fără urmă.

Mama fetei spune că ar fi fost răpită de un consătean, C.M.A, în vârstă de 27 de ani, care este şi el dat în umrărire naţională.

Tânărul este suspectat că, seara trecută, în timp ce se afla în zona unui magazin din satul Băbuţiu (comuna Vultureni, Cluj), ar fi răpit-o pe Daria Maria Puica. Poliţiştii i-au dat în urmărire naţională, atât pe suspectul principal, cât şi pe fata dispărută.

Mama fetei este disperată şi nu-şi doreşte decât ca fata ei să se întoarcă acasă teafără şi nevătămată. Femeia povesteşte că a reuşit să vorbească la telefon cu tânărul suspectat că ar fi luat-o pe fată de pe stradă şi i-ar fi spus să-i dea drumul fetei să se întoarcă acasă.

Căutările sunt în plină desfăşurare.